Έξοδα & Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής & Κόστος.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος με συνεργαζόμενη εταιρία Courier και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, απο τις 09:00 έως τις 17:00. 

Τα προϊόντα θα ετοιμαστούν προς αποστολή εντός της ημέρας της παραγγελίας με την επιφύλαξη ότι τα προϊόντα που παραγγείλατε είναι διαθέσιμα στο απόθεμα, ή διαφορετικά υπό την ίδια πάντα επιφύλαξη, θα ετοιμαστούν εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της Υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σου προς την ως άνω εταιρεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχώρησες στη φόρμα δεν είναι σωστά η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.

Η κυριότητα του προϊόντος μεταβιβάζεται μετά την ολοσχερή και πλήρη εξόφληση του προϊόντος.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 1-5 εργάσιμες μέρες εντός Αττικής και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 5-7 εργάσιμες μέρες.

Για παραγγελίες αξίας 60€ και άνω, τα μεταφορικά είναι Δωρεάν στην Ελλάδα.

Για παραγγελίες κάτω των 60€, το κόστος των μεταφορικών για την Ελλάδα είναι 1.5€ και τα έξοδα αντικαταβολής 2€ ανά αποστολή.

 

Επιστροφές Προϊόντων & Αλλαγές.

Στόχος του Bianco e Nero είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες. Εάν παρόλα αυτά ο χρήστης επιθυμεί να αλλάξει ή να επιστρέψει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή πραγματοποιείται με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών. Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε κολάν και κοσμήματα, εκτός εάν είναι ελαττωματικά.

Η επιστροφή σας θα γίνεται δεκτή εφόσον το/τα προϊόν/α να βρίσκεται/ονται στη αρχική του/ς κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες) και το δέμα της επιστροφής περιλαμβάνει την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης.

Συγκεκριμένα, ο πελάτης πρέπει μαζί με την απόδειξη που θα παραλάβει να επικοινωνήσει με το Bianco e Nero τηλεφωνικώς ή να στείλει e-mail στο biancoenerofficial@gmail.com.

Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι η ακόλουθη:

Γρηγορίου Αυξεντίου 16-18, Ζωγράφου, 

ΤΚ 15771, Ελλάδα

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 7708484

Ο χρήστης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό.

Εάν πληρούνται όλες οι ανωτέρω προϋποθέσεις, το Bianco e Nero υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους κατά την ημερομηνία παραλαβής τους στο Bianco e Nero από την εταιρία Courier.

Σε περίπτωση αλλαγής την επιστροφή την κάνετε αποκλειστικά με την συνεργαζόμενη εταρεία Courier και με χρέωση αποστολέα. Μόλις γίνει η παραλαβή και ο έλεγχος των προϊόντων η εταιρεία μας θα προχωράει στην αλλαγή. Η σταθερή χρέωση αλλαγής είναι 5€. 

Σε περίπτωση επιστροφής – ακύρωσης της παραγγελίας την επιστροφή την κάνετε αποκλειστικά με την συνεργαζόμενη εταιρεία Courier και με χρέωση αποστολέα. Μέσα στο δέμα σας οφείλετε να επισυνάψετε έντυπο στο οποίο να αναγράφεται το iban, το όνομα τράπεζας και το όνομα του δικαιούχου. Εφόσον το προϊόν επιστραφεί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και ελεγχθεί θα γίνεται η επιστροφή χρημάτων του καθαρού κόστους του προϊόντος με μία μείωση που ανέρχεται στο ποσό των 7€ μέσω τραπέζης.


Ελαττωματικά Προϊόντα

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Bianco e Nero πωλήθηκαν ελλαττωματικά προϊόντα ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής, καθώς και τα έξοδα επαναποστολής.

Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με τους προαναφερόμενους.