Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

1)    Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 15 εργάσιμων ημέρών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.

2)    Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία και να μη έχει χρησιμοποιηθεί.

3)    Στα προϊόντα της Bianco e Nero δεν γίνονται αλλαγές παρά μόνο στην περίπτωση που η παραγγελία σας είναι λάθος ή το προϊόν είναι ελαττωματικό.

Διαδικασία Επιστροφής

1)    Αν βρίσκεστε κοντά στο κατάστημα μας, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα και αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο θα γίνει πίστωση του προϊόντος ή επιστροφή του καταβεβλημένου ποσού.

2)    Αν παραλαμβάνετε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών Συμπληρώστε το online Έντυπο επιστροφής στο οποίο μας παραθέτετε τον λόγο και τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, το οποίο θα το βρείτε στην ενότητα “ο λογαριασμός μου” κάνοντας επισκόπηση της παραγγελίας σας. Συσκευάζετε ξανά το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή και το τοποθετείτε μέσα στην αρχική του σακούλα. Τηλεφωνήστε στο αντίστοιχο πρακτορείο ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, για να ζητήσετε μια παραλαβή.

Τέλος αποστέλλετε το δέμα, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη εκτός εάν η παραγγελία είναι λάθος ή το προϊόν είναι ελαττωματικό.

Αλλιώς τηλεφωνήστε στο κατάστημα μας Δευτ.-Παρ: 9:00 – 17:00 για να σας καθοδηγήσουμε εμείς.